Asiantuntijapalvelut

Laatua ja tuottavuutta – tulevaisuutta

laatua-ja-tuottavuutta-webTehostamme laatua, toimintaa ja tuottavuutta erityisesti sote- ja palvelualoilla sekä teknologiateollisuuden yrityksissä. Promanan asiantuntemuksen laaja-alaisuudesta on hyötyä myös erityisalojen kehittämisessä.

Ei ole kahta samanlaista organisaatiota tai tilannetta. Yli 20 vuoden kokemus eri yhteisöistä, yrityksistä ja toimialoista antaa hyvän pohjan toimialojen rajat ylittäville, innovatiivisille ratkaisuille.

Tarvittaessa tukena on kokenut kumppaniverkostomme .

Muutokseen ja kasvuun tarvitaan aina sekä johdon että henkilöstön sitoutuminen. Siksi työskentelemme yhteistyössä asiakkaan kanssa kaikilla organisaation tasoilla ja kaikissa prosesseissa.

Työhyvinvointi on aina tärkeä osatavoite sillä henkilöstön voimavarat ovat muutoksen moottori. Suunnitelmat muuttuvat toiminnaksi tuetusti ja konkreettisten työkalujen avulla. Räätälöimme hankkeeseen tarvittaessa myös koulutuksen  ja konsultoimme rahoitusmahdollisuuksista.

Erityisosaamistamme

Pyydä yrityskohtaisia referenssejä!

“Promanassa on laaja valtakunnallinen näkemys sote-puolesta,
pk-yritysten todellisuudesta palveluntuottajina sekä kattava know-how liiketoiminnasta”.
Kati Kallimo, Jyväskylän kaupungin vanhus- ja vammaispalvelun vastuualuejohtaja

 

Promana yrittäjän tukena

Promanateollisuus_008

Olemme yrittäjän tukena lamassa, nousussa ja kasvussa. Autamme ennakoimaan tulevaa kaikissa yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tarvittaessa reagoimme nopeasti jos toiminta vaatii yllättäen suunnan muutosta.

“Puolueeton toimija, mukana monta näkökulmaa:
ymmärtää yrittäjän, virkamiehen ja lainsäätäjän arjen ja paineet.”
Hanna Paananen, yrittäjä, Palvelukeskus Kaski ja Suomen Kotihoitotekniikka Oy

 

Promana sote-uudistuksen tukena

Promana_sote_096Promanan ainutlaatuisia yksilöllisen tuen tarpeen mittareita (linkki uuteen sivuun) on hyödynnetty jo monessa kunnassa avaamaa kustannusrakenteita. Kun uudistukseen liittyvät päätökset perustuvat tietoon ja luotettaviin laskelmiin saavutetaan sekä kustannussäästöjä että laadukkaampaa palvelua.

“Ei mutua, vaan luotettavia ja konkreettisia laskelmia.”
Sari Saarikoski, yritysneuvoja, palvelusetelikoordinaattori, Vasek

promana